top of page
Veranda

Pensionatet har över tjugo sovplatser och tillgång till ytterligare extrabäddar. På övervåningen till en sidobyggnad finns två loft med fem- respektive fyra bäddar. Som gäst har du även tillgång till glasverandan, sällskapsrummen och toaletterna. Med sina många sovplatser och sällskapsrum är huset är perfekt för släktträffar, konferenser, nyårsfester och liknande. Kontakta oss så diskuterar vi vidare!

-  BOKA HELA HUSET  -

PENSIONAT

PENSIONAT

-  OM PENSIONATET  -

Pensionatet har åtta dubbelrum varav tre med balkong mot kanalen och på övervåningen till en sidobyggnad finns fler rum. Restaurangen ligger i bottenvåningen med en tillhörande stor uteservering. Som gäst har du även tillgång till glasverandan, sällskapsrummen och toaletterna. Självklart ingår frukost, lakan och handdukar i priset.

RESTAURANG 

-  OM RESTAURANGEN  -

Vårt kök är litet och personligt färgat av våra duktiga kockar som gärna använder sig av lokala råvaror. Vänern är en av huvudleverantörerna! Många gäster återkommer för våra goda fiskrätters skull som till exempel Fiskar-Hans goda gös med pepparrot och skirat smör eller den varmrökta laxen med kräfttzatziki. Till serveras alltid Kajutans goda smörslungade färskpotatis.
Under högsäsong har vi temakvällar, bland annat räkfrossa och grillbuffé. Har ni frågor om vår meny eller temakvällarna? Ring gärna så berättar vi mer!

bottom of page